CZEKOLADA Z JAGODAMI GOJI BIO Zobacz większe

CZEKOLADA Z JAGODAMI GOJI BIO

Nowe

20 Przedmioty

10,50 zł

Dodaj do listy życzeń

Opis

Skład surowe ziarno kakaowca*, odparowany nektar z palmy kokosowej, masło kakaowe*, jagody goji,Bourbon wanilia *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli PL-EKO-09
Masa 50g

Więcej informacji

Tabliczka czekolady firmy Cocoa została wykonanan ręcznie z surowych,nieprażonych ziaren kakaowca najszlachetniejszego gatunku-Criollo. Dzięki starannemu zmieleniu i ponad 60-godzinnemu konszowaniu w temp.poniżej 40 stopni C zachowują one pełną wartość antyoksydacyjną oraz bogactwo makro i mikroelementów. Odparowany nektar z palmy kokosowej dodaje czekoladzie słodyczy i karmelowej nutki smakowej,niespotykanie niski indeks glikemiczny(IG35)tego naturalnego słodzika sprawia,że surowa czekolada Cocoa jest doskonałą propozycją dla diabetyków i osób dbających o linię

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

CZEKOLADA Z JAGODAMI GOJI BIO

CZEKOLADA Z JAGODAMI GOJI BIO

Napisz opinię