SOS SHOYU BIO Zobacz większe

SOS SHOYU BIO

Nowe

20 Przedmioty

24,90 zł

Dodaj do listy życzeń

Opis

Pochodzenie Belgia
Skład Woda, soja, pszenica, sól morska, koji. *produkt pochodzący z upraw ekologicznych Wartość odżywcza w 100 g WARTOŚĆ ENERGETYCZNA - 254 kJ (61 kcal) BIAŁKO - 9,6 WĘGLOWODANY - 4,9 TŁUSZCZ - 0,1 Informacja alergiczna Alergen - gluten Certyfikaty *BIO
Masa 500 ml

Więcej informacji

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracil charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

SOS SHOYU BIO

SOS SHOYU BIO

Napisz opinię